Over mij

Hi, ik ben Maxime, 23 jaar. In 2023 heb ik mijn opleiding Audiovisuele Media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht afgerond, waar ik mijn liefde voor menselijke (specifiek vrouwelijke) verhalen en esthetiek verder heb ontwikkeld. Sinds mijn afstuderen werk ik als freelance fotograaf, filmmaker en vormgever.

Ik hou van thee, ABBA, reizen, lezen, koken, film, theater & muziek. Ik heb een zwak voor mooie dingen en vintage kleding en ik kan geen genoeg krijgen van zachte kleuren, texturen en mensen. Dat ik al die dingen kan combineren in mijn werk en zo veel verschillende verhalen & visies kan omzetten naar beeld vind ik echt heel bijzonder. 

Creativiteit en in contact zijn met mensen zitten in mijn natuur. Ik geloof sterk in een leven vol verbondenheid met jezelf, de wereld en de mensen om je heen. Ik vind het dan ook heel belangrijk om met mijn werk op een creatieve manier verbinding te bevorderen. Tijdens samenwerkingen richt ik me op het afstemmen en verbinden van onze visies, om zo een kloppend gevoel en samenhang te creëren.

Op mijn website, maximeklerkx.nl, deel ik voorbeelden van mijn werk en kun je contact met me opnemen om samen je ideeën tot leven te brengen. Volg me vooral ook op instagram om up to date te blijven.